Αναζήτηση αυτοκινήτου σε Γενεύης

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και βρείτε φτηνή ενοικίαση αυτοκινήτου σε Γενεύης

Οι εξαιρετικές τιμές μας περιλαμβάνουν

 • Δωρεάν ακύρωση και τροποποίηση
 • Ασφάλεια Ζημιών
 • Ασφάλεια κατά Τρίτων
 • Τέλη αδειοδότησης οχήματος

Θέλετε να κάνετε κράτηση από το τηλέφωνο?
+44 203 318 6960

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει όλο το 24ωρο,
7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι καλύτερες τιμές από τις μεγαλύτερες εταιρίες

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Γενεύης

Αεροδρόμιο της Γενεύης: γενικές πληροφορίες.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Γενεύσης, που έχει το όνομα Cointrin, προσφέρει μακρινές πτήσεις μέχρι και το Πεκίνο. Η πλειοψηφία των πτήσεων εκτελούνται προς την Ευρώπη, από τις αεροπορικές εταιρίες Swiss International Airlines, easyJet, Switzerland και Etihad Regional, οι οποίες χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο ως βάση τους. Μοναδικό είναι επίσης το γεγονός ότι υπάρχει εντός του Αεροδρομίου ένας γαλλικός τομέας, από τον οποίο πραγματοποιούνται εσωτερικές γαλλικές πτήσεις, χωρίς να χρειαστεί να περάσετε στο ελβετικό έδαφος.

Λόγω της σημαντικής του γεωγραφικής θέσης και της κοντινής του απόστασης από τη Γαλλία και την Ιταλία, καθίσταται κέντρο μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών όχι μόνο για τις δυο χώρες αλλά και για διερχόμενες πτήσεις προς στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Βρίσκεται βορειοδυτικά της πόλης της Γενεύης, μόλις 20 λεπτά απόσταση με το αυτοκίνητο, στο βορειότερο σημείο κοντά στα γαλλικά σύνορα.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Γενεύης

Τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτου μπορείτε εύκολα να τα εντοπίσετε είτε στον Γαλλικό είτε στον Ελβετικό τομέα του αεροδρομίου. Θα τα βρείτε δίπλα στο χώρο Αφίξεων. Σας επισημαίνουμε ότι τα αυτοκίνητα που νοικιάζονται στον Ελβετικό τομέα, αν επιστραφούν στον Γαλλικό τομέα, πιθανόν να έχουν μια μικρή έξτρα χρέωση.

Σας συνιστούμε να κάνετε online κράτηση ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου από πριν για να αποφύγετε τις αυξήσεις τιμών της τελευταίας στιγμής.

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω διαδικασία κράτησης για να επιλέξετε ημερομηνίες και να συγκρίνετε τιμές.

Κοντινοί προορισμοί

Η Γενεύη βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της λίμνης της Γενεύης (Lac Léman στα γαλλικά και Genfersee, στα γερμανικά). Είναι μια από τις μεγαλύτερες λίμνες της Δυτικής Ευρώπης και προσφέρει καταπληκτικές περιηγήσεις με το αυτοκίνητο κατά μήκος των βόρειων ελβετικών ακτών της. Η διαδρομή διέρχεται μέσα από μικρές και μεγάλες γραφικές πόλεις, όπως η Λοζάνη και το Μοντρέ.

Οι Άλπεις διασχίζουν το μεγαλύτερο μέρος της Ελβετίας, καθιστώντας την σχεδόν ορεινή χώρα. Για αυτό και είναι το ιδανικό μέρος για χειμερινά σπορ. Λόγω του μικρού μεγέθους της χώρας υπάρχουν κάποια υπέροχα θέρετρα, όπως το Verbier, το Zermatt και το Davos που μπορείς να εύκολα να μεταβείς από το Αεροδρόμιο. Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι οι δρόμοι που διασχίζουν τα βουνά είναι σε άριστη κατάσταση.

Θα μπορούσε επίσης να προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και η Γαλλία, εφόσον το Αεροδρόμιο απέχει μόνο μιάμιση ώρα οδικώς από την Λυόν. Υπάρχουν επίσης πλήθος από χιονοδρομικά κέντρα στη γαλλική πλευρά των συνόρων, όπως το Megeve (1 ώρα) και το Chamonix (1 ώρα).

Η Γενεύη μπορεί να σας προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, σε περίπτωση που δεν σας ενθουσιάζουν τα μακρινά ταξίδια. Επισκεφτείτε το CERN, όπου 10.000 φυσικοί προσπαθούν να κατανοήσουν τη δημιουργία του σύμπαντος. Εδώ θα δείτε τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (Large Hadron Collider), ο όποιος προσπαθεί να ανακαλύψει τα κύρια συστατικά της σκοτεινής ύλης.

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο από το Αεροδρόμιο της Γενεύης.

 • Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 χρονών.
 • Το όριο ταχύτητας είναι 50 χλμ/ώρα στις κατοικημένες περιοχές, 80 χλμ/ώρα στους επαρχιακούς δρόμους και 120 χλμ/ώρα στους αυτοκινητόδρομους.
 • Οι πεζοί γενικά έχουν προτεραιότητα.
 • Πρέπει πάντα να ανάβετε φλας, όταν προσπερνάτε αλλά και όταν επιστρέφετε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Απαραίτητα έγγραφα

 • Δίπλωμα οδήγησης
 • Αυτοκόλλητο με το σήμα GR ακόμη κι αν έχετε πινακίδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 • Αποδεικτικό ασφάλισης οχήματος
 • Ειδικό αυτοκόλλητο, αν θα οδηγήσετε σε αυτοκινητόδρομο (μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα σύνορα ή από τα κατά τόπους βενζινάδικα)

Θα πρέπει επίσης να έχετε:

 • Προειδοποιητικό τρίγωνο
 • Αυτοκόλλητα ρύθμισης δέσμης φώτων
 • Αλυσίδες χιονιού ενδείκνυνται σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (οι πινακίδες υποδεικνύουν πότε πρέπει να χρησιμοποιηθούν)

Κάντε το αυτοκίνητό σας τώρα