Αναζήτηση αυτοκινήτου σε Μπέργκαμο

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και βρείτε φτηνή ενοικίαση αυτοκινήτου σε Μπέργκαμο

Οι εξαιρετικές τιμές μας περιλαμβάνουν

 • Δωρεάν ακύρωση και τροποποίηση
 • Ασφάλεια Ζημιών
 • Ασφάλεια κατά Τρίτων
 • Τέλη αδειοδότησης οχήματος

Θέλετε να κάνετε κράτηση από το τηλέφωνο?
+44 203 318 6960

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει όλο το 24ωρο,
7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι καλύτερες τιμές από τις μεγαλύτερες εταιρίες

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο

Αεροδρόμιο του Μπέργκαμο

Το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο είναι γνωστό είτε ως Διεθνές Αεροδρόμιο Il Caravaggio είτε ως αεροδρόμιο Bergamo Orio al Serio. Το Διεθνές Αεροδρόμιο εξυπηρετεί τις πόλεις του Μπέργκαμο και του Μιλάνου.

Οι περισσότερες πτήσεις πραγματοποιούνται προς την Ευρώπη, άλλα γίνονται και πτήσεις σε μακρινούς προορισμούς, όπως το Sharm el-Skeikh στην Αίγυπτο. Πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιούνται από την Ryanair ενώ και η Lufthansa είναι μια από τις εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το αεροδρόμιο.

Βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του Μπέργκαμο, στην περιοχή της Λομβαρδίας και χρειάζεστε μόνο 14 λεπτά οδήγησης για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης. Για εσάς που ταξιδεύετε για το Μιλάνο, χρειάζεστε λιγότερο από μια ώρα ταξίδι ακολουθώντας τον αυτοκινητόδρομο Ε64.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο

Τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων μπορείτε να τα βρείτε περνώντας ανάμεσα από την Παραλαβή Αποσκευών και το τελωνείο. Καθώς είναι ένα αεροδρόμιο με μεγάλη κίνηση, δεν θα σας προτείναμε να επιχειρήσετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο την ημέρα της άφιξής σας. Κατά πάσα πιθανότητα, το κόστος του θα είναι υψηλό, χωρίς να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι με το αυτοκίνητο που θα βρείτε.

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω διαδικασία κράτησης για να συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές και να επιλέξετε μια ημερομηνία για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο.

Κοντινοί προορισμοί

Το Μιλάνο είναι η κοντινότερη σε μέγεθος πόλη, η δημοφιλέστερη της Ιταλίας και αποτελεί την πρωτεύουσα της περιοχής της Λομβαρδίας. Σε αυτή την περιοχή της Ιταλίας θα θαυμάσετε και θα έρθετε σε επαφή με το πλούσιο ιστορικό παρελθόν της. «Ο Μυστικός Δείπνος» του Λεονάρντο ντα Βίντσι είναι αναμφίβολα το πιο διάσημο αξιοθέατο που έχει να σας προσφέρει η πόλη και βρίσκεται στο ναό της Santa Maria delle Grazie.

Οι λάτρεις των σπορ δε θα φύγουν δυσαρεστημένοι. Το San Siro είναι το σπίτι όχι μιας αλλά δυο ιστορικών ποδοσφαιρικών ομάδων, της AC Milan και της Inter Milan. Το να παρακολουθήσετε έναν αγώνα εδώ θα ήταν ιδανικό, αν και είναι δύσκολο να βρείτε εισιτήρια. Κάνοντας όμως μια περιήγηση στο γήπεδο χωρητικότητας 83.000 θέσεων, η εμπειρία είναι από μόνη της μια ψυχαγωγία.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και όσους λατρεύουν τις αγορές. Μιάμιση ώρα μακριά από το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο βρίσκεται το Serravalle Designer Outlet. Εκεί θα βρείτε προϊόντα γνωστών σχεδιαστών, όπως Gucci, Prada, Armani και Nike σε μειωμένες τιμές.

Η περιοχή φημίζεται για μια σειρά από λίμνες, με πιο γνωστή τη λίμνη της Garda ή Lago di Garda, που βρίσκεται 50 λεπτά οδικώς από το ανατολικό άκρο της Λομβαρδίας. Απολαύστε μια βόλτα με το ενοικιαζόμενό σας αυτοκίνητο κατά μήκος της όχθης της λίμνης παίρνοντας μια γεύση της επαρχιακής Ιταλίας στις καλύτερες στιγμές της.

Μετά από διαδρομή μιας ώρας βορειοανατολικά, θα συναντήσετε τη λίμνη Como σε μια όμορφη τοποθεσία κοντά στα ελβετικά σύνορα. Οι επιλογές για χειμερινά σπορ στις Άλπεις είναι πολλές.

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο.

 • Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 χρονών.
 • Το όριο ταχύτητας είναι 50 χλμ/ώρα στις κατοικημένες περιοχές, 90 χλμ/ώρα στους επαρχιακούς δρόμους και 130 χλμ/ώρα στους αυτοκινητόδρομους.
 • Προτεραιότητα δίνεται στα οχήματα που έρχονται από δεξιά.

Απαραίτητα έγγραφα

 • Δίπλωμα οδήγησης
 • Ασφάλεια αυτοκινήτου
 • Δελτίο ταυτότητας ή Διαβατήριο
 • Άδεια κυκλοφορίας

Θα πρέπει επίσης να έχετε:

 • Φωσφορούχα γιλέκα (σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος)
 • Προειδοποιητικό τρίγωνο
 • Αλυσίδες χιονιού ενδείκνυνται σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (για περισσότερες λεπτομέρειες ελέγξετε την κατά τόπου σηματοδότηση).

Κάντε το αυτοκίνητό σας τώρα