Αναζήτηση αυτοκινήτου σε Μιλάνου

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και βρείτε φτηνή ενοικίαση αυτοκινήτου σε Μιλάνου

Οι εξαιρετικές τιμές μας περιλαμβάνουν

 • Δωρεάν ακύρωση και τροποποίηση
 • Ασφάλεια Ζημιών
 • Ασφάλεια κατά Τρίτων
 • Τέλη αδειοδότησης οχήματος

Θέλετε να κάνετε κράτηση από το τηλέφωνο?
+44 203 318 6960

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει όλο το 24ωρο,
7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι καλύτερες τιμές από τις μεγαλύτερες εταιρίες

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Μιλάνου Malpensa

Αεροδρόμιο του Μιλάνου Malpensa : Γενικές πληροφορίες.

Το Αεροδρόμιο του Μιλάνου Malpensa, γνωστό και ως η “Πόλη του Μιλάνου”, είναι το μεγαλύτερο από τα 3 αεροδρόμια στην ευρύτερη περιοχή και χωρίζεται σε δυο κύριους Τερματικούς Σταθμούς. Από τον Τερματικό 1 εκτελούνται κυρίως εσωτερικές αλλά και ορισμένες διηπειρωτικές πτήσεις, ενώ ο Τερματικός 2 χρησιμοποιείται από τις οικονομικές αεροπορικές εταιρίες.

Εγκατεστημένο στην επαρχία του Βαρέζε, 50 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μιλάνου, το Αεροδρόμιο Malpensa συνδέεται με την πόλη του Μιλάνου, μέσω του αυτοκινητόδρομου Μιλάνου – Βαρέζε. Δεν θα ήταν λοιπόν ιδανικό να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να επισκεφτείτε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας; Το Μιλάνο είναι η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και το κύριο βιομηχανικό, εμπορικό και οικονομικό κέντρο της χώρας.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Μιλάνου Malpensa

Μπορείτε να βρείτε τις εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτου στον Τερματικό Σταθμό 1, στο 1ο επίπεδο. Οι επιβάτες που αποβιβάζονται στον Τερματικό Σταθμό 2, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δωρεάν λεωφορεία που ενώνουν τους δυο Τερματικούς, τα οποία περνούν κάθε 20 λεπτά όλο το εικοσιτετράωρο. Σας συνιστούμε να νοικιάσετε εκ των προτέρων ένα αυτοκίνητο online ώστε να διασφαλίσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στην καλύτερη τιμή και να μην αντιμετωπίσετε απρόοπτες καταστάσεις την τελευταία στιγμή.

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω διαδικασία κράτησης για να επιλέξετε ημερομηνίες και να συγκρίνετε τιμές.

Κοντινοί προορισμοί

Το Μιλάνο είναι μια συναρπαστική πόλη, γεμάτη ενέργεια και με άπειρα πράγματα να σας προσφέρει, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Από περιπλανήσεις σε καταστήματα ρούχων έως και επισκέψεις σε ιστορικά μνημεία. Είναι μια πόλη που καλύπτει όλα τα γούστα. Το πιο εντυπωσιακό αξιοθέατο είναι ο πελώριος Καθεδρικός Ναός του Μιλάνου, Γοτθικού ρυθμού, με τους 135 οβελίσκους και τα 2000 αγάλματα. Συνεπώς δεν πρέπει να σας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι χρειάστηκαν 500 ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Από εκεί μπορείτε να απολαύσετε μια από τις καλύτερες θέες του Μιλάνου και να αντιληφθείτε τη ζωντάνια που διαθέτει αυτή η πόλη.

Στο Μιλάνο υπάρχουν επίσης πολλά είδη Μουσείων. Το Μουσείο της Σκάλας του Μιλάνου είναι γεμάτο από προσωπικά αντικείμενα των Verdi, Rossini, Puccini, Toscanini και άλλων σπουδαίων συνθετών της όπερας.

Το Μιλάνο βρίσκεται πολύ κοντά στο Livigno, ένα γραφικό χιονοδρομικό κέντρο με εξαιρετικές βουνοπλαγιές, σε μια καταπληκτική τοποθεσία. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι είναι το αγαπημένο θέρετρο όλων όσων λατρεύουν τα χειμερινά σπορ. Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι στη Λομβαρδία όπου μπορείτε να θαυμάσετε την τρίτη μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας, μετά τη Λίμνη Γκάρντα και τη Λίμνη Ματζόρε. Από τη Λίμνη Κόμο, η οποία δημιουργήθηκε από την υγροποίηση των παγετώνων, μπορείτε με πλοίο να ταξιδέψετε στο Μπελάτζιο, μια όμορφη πόλη γεμάτη καφετέριες και καταστήματα, όπου μπορείτε να απολαύσετε γαλήνιους περίπατους στους όμορφους κήπους.

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν νοικιάζετε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Μιλάνου Malpensa.

 • Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 χρονών.
 • Το όριο ταχύτητας είναι 50 χλμ/ώρα στις κατοικημένες περιοχές, 90 χλμ/ώρα εκτός κατοικημένων περιοχών και 130 χλμ/ώρα στους αυτοκινητόδρομους.
 • Τα όρια αλλάζουν στα 90 χλμ/ώρα εκτός κατοικημένων περιοχών και στα 100 χλμ/ώρα στους αυτοκινητόδρομους, σε περίπτωση βροχής ή χιονόπτωσης.

Απαραίτητα έγγραφα

 • Δίπλωμα οδήγησης
 • Ασφάλεια αυτοκινήτου (Αστική ευθύνη προς τρίτους) /πράσινη κάρτα
 • Δελτίο ταυτότητας
 • Άδεια κυκλοφορίας
 • Διεθνές Δίπλωμα οδήγησης

Θα πρέπει επίσης να έχετε:

 • Φωσφορούχα γιλέκα
 • Αυτοκόλλητα ρύθμισης δέσμης φώτων (εκτός αν μπορείτε να ρυθμίσετε τα φώτα σας χειροκίνητα)
 • Προειδοποιητικό τρίγωνο

Κάντε το αυτοκίνητό σας τώρα