Αναζήτηση αυτοκινήτου σε Θεσσαλονίκη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και βρείτε φτηνή ενοικίαση αυτοκινήτου σε Θεσσαλονίκη

Οι εξαιρετικές τιμές μας περιλαμβάνουν

  • Δωρεάν ακύρωση και τροποποίηση
  • Ασφάλεια Ζημιών
  • Ασφάλεια κατά Τρίτων
  • Τέλη αδειοδότησης οχήματος

Θέλετε να κάνετε κράτηση από το τηλέφωνο?
+44 203 318 6960

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει όλο το 24ωρο,
7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι καλύτερες τιμές από τις μεγαλύτερες εταιρίες

Νοικιάστε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Νοικιάστε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη με την easyCar — την εταιρεία που ειδικεύεται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων χαμηλού κόστους μέσω διαδικτύου. Η easyCar παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη καθώς και σε αεροδρόμια και κέντρα πόλεων όλης της Ελλάδας, όπως της Κέρκυρας, της Αθήνας, της Ρόδου, της Ζακύνθου, της Κω, του Ηρακλείου και των Χανίων.

Χαμηλό κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας· μια πόλη μοντέρνα και γεμάτη ζωή. Συνδυάζει όμορφα λεωφόρους γεμάτες πράσινο, πάρκα και πλατείες και παράλληλα είναι ένα μέρος όπου παλιά σπίτια και κλασική αρχιτεκτονική απολαμβάνουν μια ευχάριστη συμβίωση με μοντέρνο ντιζάιν. Οι πιο σημαντικές πλατείες της Θεσσαλονίκης είναι η Ελευθερίας και η Αριστοτέλους, γεμάτες και οι δύο από υπέροχες καφετέριες και εστιατόρια αλλά και ιδανικές για να παρατηρεί κανείς την κίνηση του κόσμου.

Η Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο: θαυμάσια αξιοθέατα σε τιμές ευκαιρίας

Σας προτείνουμε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με τη βοήθεια της easyCar και να επισκεφθείτε μερικά από τα πολλά και ποικίλα αξιοθέατα που βρίσκονται στην πόλη αλλά και γύρω από αυτήν. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολλοί εντυπωσιακοί αρχαιολογικοί χώροι και, πιο συγκεκριμένα, τα αρχαία ερείπια της ρωμαϊκής αγοράς και του ρωμαϊκού ωδείου καθώς και το μεγαλοπρεπές κυκλικό κτίριο της Ροτόντας. Η Θεσσαλονίκη είναι επίσης περήφανη για τα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία της και τους ναούς της, όπως αυτός της Αγίας Αικατερίνης που χτίστηκε το 13ο αιώνα και διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση με ίχνη νωπογραφίας στο εσωτερικό του. Υπάρχουν επίσης πολλά μουσεία και γκαλερί, ενώ η παραλία αποτελεί, φυσικά, μια εναλλακτική επιλογή.

Κάντε το αυτοκίνητό σας τώρα