Αναζήτηση αυτοκινήτου σε Κέρκυρα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και βρείτε φτηνή ενοικίαση αυτοκινήτου σε Κέρκυρα

Οι εξαιρετικές τιμές μας περιλαμβάνουν

  • Δωρεάν ακύρωση και τροποποίηση
  • Ασφάλεια Ζημιών
  • Ασφάλεια κατά Τρίτων
  • Τέλη αδειοδότησης οχήματος

Θέλετε να κάνετε κράτηση από το τηλέφωνο?
+44 203 318 6960

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει όλο το 24ωρο,
7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι καλύτερες τιμές από τις μεγαλύτερες εταιρίες

Νοικιάστε αυτοκίνητο στην Κέρκυρα

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στην Κέρκυρα με την easyCar —την εταιρεία που ειδικεύεται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων χαμηλού κόστους μέσω διαδικτύου.
Γνωστή στους ξένους με το όνομα Κορφού, που έχει προκύψει από το βυζαντινό της όνομα «Κορυφώ» λόγω των δύο κορυφών που φαίνονται καθώς πλησιάζει ο επισκέπτης στο νησί, η Κέρκυρα είναι ένας προορισμός διακοπών που κανένας δεν πρέπει να παραλείψει να επισκεφθεί έστω και μια φορά στη ζωή του. Είναι το νησί που συνδυάζει στοιχεία από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς· το νησί με το περίφημο πασχαλινό έθιμο των «μπότηδων», των πήλινων σταμνών που οι ντόπιοι κάτοικοι πετούν στο δρόμο από τα μπαλκόνια τους. Η easyCar σας βοηθά να γνωρίσετε τις ομορφιές της Κέρκυρας προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, στο χωριό της Αχαράβης ή στο κέντρο της πρωτεύουσας. Η εταιρεία μας παρέχει επίσης ανάλογες υπηρεσίες σε αεροδρόμια και κέντρα πόλεων όλης της Ελλάδας, όπως της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, της Ρόδου, του Ηρακλείου και των Χανίων.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κέρκυρα

Χαμηλό κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου στην Κέρκυρα

Κέρκυρα: πόλη των αριστοκρατών, των βασιλέων, των κοσμοπολιτών, των πολλών στενών, των καντάδων και του έρωτα· μήλον της έριδος Άγγλων, Γάλλων και Βενετών και με το Παλαιό και το Νέο Κάστρο της πόλης να μαρτυρούν το έντονο ιστορικό άρωμα που αποπνέει. Χιλιάδες επισκέπτες το χρόνο περνούν από τον πολιούχο της, τον Άγιο Σπυρίδων: έναν από τους πιο ιδιαίτερους ναούς, όπου φιλοξενείται και το άφθορο λείψανο του αγίου. Η πόλη αποτελεί γενέτειρα του ζωγράφου Άγγελου Γιαλλινά, το αρχοντικό του οποίου βρισκόταν στην Πάνω Πλατεία και που τώρα έχει μετατραπεί σε πινακοθήκη. Σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων Σπιανάδα με το απέραντο γκαζόν και τα μεγαλοπρεπή κτίρια που την περιβάλλουν, όπως το αγγλικό ανάκτορο και το Λιστόν με την ομώνυμη πλατεία του. Η πόλη είναι αρκετά κοσμοπολίτικη, καθώς χιλιάδες τουρίστες απολαμβάνουν κάθε χρόνο τα κάλλη της. Τα πιο γνωστά παραδοσιακά της πιάτα είναι η παστιτσάδα, το σοφρίτο και το μπουρδέτο, ενώ το κουμ-κουάτ, από το ομώνυμο εσπεριδοειδές, αποτελεί το παραδοσιακό της λικέρ.

Η Κέρκυρα με αυτοκίνητο: θαυμάσια αξιοθέατα σε τιμές ευκαιρίας

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο με την easyCar και απολαύστε το νησί της Κέρκυρας. Δοκιμάστε μια επίσκεψη στο πασίγνωστο Ποντικονήσι και την παλαιά εκκλησία του, στο παλάτι Μον Ρεπό, στο Αχίλλειο της Πριγκίπισσας Σίσσι στο Γαστούρι με τους εντυπωσιακούς πίνακες και στο μέγαρο του Ιωάννη Καποδίστρια στα Μουράγια. Στις πιο καλές παραλίες του νησιού συγκαταλέγονται αυτές των Αλυκών, των Μπενίτσων, της Γουβιάς, του Ύψους, της Παλαιοκαστρίτσας και της Κασσιόπης.

Κάντε το αυτοκίνητό σας τώρα