Αναζήτηση αυτοκινήτου σε Βέλγιο

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και βρείτε φτηνή ενοικίαση αυτοκινήτου σε Βέλγιο

Οι εξαιρετικές τιμές μας περιλαμβάνουν

  • Δωρεάν ακύρωση και τροποποίηση
  • Ασφάλεια Ζημιών
  • Ασφάλεια κατά Τρίτων
  • Τέλη αδειοδότησης οχήματος

Θέλετε να κάνετε κράτηση από το τηλέφωνο?
+44 203 318 6960

Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει όλο το 24ωρο,
7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι καλύτερες τιμές από τις μεγαλύτερες εταιρίες

Νοικιάστε αυτοκίνητο στο Βέλγιο

Με την easyCar, την εταιρεία που ειδικεύεται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων χαμηλού κόστους μέσω διαδικτύου, η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου στο Βέλγιο είναι φθηνή και εύκολη. Αν και συχνά δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη ως τουριστικός προορισμός, στην πραγματικότητα το Βέλγιο αποτελεί μία από τις πιο ελκυστικές, πολυπολιτισμικές και μαγευτικές χώρες της Ευρώπης. Με τις λαχταριστές γαστρονομικές λιχουδιές και τις γευστικότατες μπύρες του αλλά και τις γραφικές μεσαιωνικές πόλεις, τους γοτθικούς καθεδρικούς ναούς και τα μνημεία πολέμου του, το Βέλγιο είναι ένας τόπος σαγηνευτικός και εξίσου απολαυστικός. Η easyCar παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλο το Βέλγιο, συμπεριλαμβανομένων του αεροδρομίου και των πόλεων των Βρυξελλών και του Ντίχεμ. Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου στο Βέλγιο είναι ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε αυτήν τη θαυμάσια χώρα.

Χαμηλό κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου στο Βέλγιο

Είτε το επισκέπτεστε για δουλειές είτε για αναψυχή, το Βέλγιο είναι, αφενός, αρκετά μικρό ώστε να καταφέρετε να δείτε πολλά αξιοθέατα σε μια σύντομη διαμονή σας και, αφετέρου, αρκετά πολυπολιτισμικό ώστε να σας έχει καταγοητευμένους για μήνες. Το Βέλγιο φημίζεται για τη γευστικότατη γκουρμέ κουζίνα του και τις μοναδικές ale μπύρες του σχεδόν περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Έχοντας τη δυνατότητα να δοκιμάσετε πάνω από 350 είδη μπύρας —ale, lager και άλλες— θα είστε διαρκώς απασχολημένοι και μόνο πηγαίνοντας σε παμπ! Οι Βελγικές σοκολάτες είναι κάτι περισσότερο από πειρασμός: λιώνουν στο στόμα, έχουν πλούσια γεύση και σε κάνουν να θες να γλύφεις και τα δάχτυλά σου. Οι πόλεις του Βελγίου έχουν πολιτισμικό και ιστορικό υπόβαθρο που συναρπάζει, με υπέροχους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς που φανερώνουν το πολύπλοκο ιστορικό παρελθόν της χώρας. Κάντε μια βόλτα στην Αμβέρσα και το πιο πιθανό είναι να συναντήσετε δείγματα ρομανικής, μπαρόκ, γοτθικής, αναγεννησιακής και αρ νουβό αρχιτεκτονικής σε χώρο λίγων μόλις τετραγώνων.

Το Βέλγιο με αυτοκίνητο: θαυμάσια αξιοθέατα σε τιμές ευκαιρίας

Η βελγική ύπαιθρος είναι ένα ομαλά συντιθέμενο μωσαϊκό από αγρούς, δάση και αχανείς εκτάσεις ανθομύριστες με αγριολούλουδα. Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Βέλγιο και ανακαλύψτε πολλά από τα αξιοθέατα που βρίσκονται πέρα από τις πόλεις. Αξέχαστη εμπειρία αποτελεί μια επίσκεψη στην Υπρ, μια μεσαιωνική πόλη που κατακτήθηκε από τους Γερμανούς τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ανακτήθηκε αργότερα από το Βρετανικό Εκστρατευτικό Σώμα σε μία από τις πιο ξακουστές και αιματηρές μάχες της αναμέτρησης.

Κάντε το αυτοκίνητό σας τώρα